NOW SHOWING

Di ketika Joe dah mula rasa feeling habis dengan gadis itu, entah macam mana rahsia yang dikira berprofil tinggi akhirnya terbongkar. Sebenarnya sengau bird yang diminatinya itu adalah cleaner yang bekerja di pejabatnya sendiri. Joe tidak pernah melihat rupa parasnya kerana perempuan itu tidak pernah sekali pun menanggalkan masknya sewaktu bertugas. Akibat terlalu marah dan merasakan dirinya tertipu, Joe memecat dan mengarahkan Sonia supaya pergi jauh dari hidupnya. Jangan sesekali menunjukkan muka di hadapannya lagi.

Thursday, June 2, 2011

lembayung kasihMu

3 comments:

 1. khas untuk pembaca blog ummuwafa

  ReplyDelete
 2. salam.

  saya sgt2 sukakan novel ni dan telahpun menghabiskan pembacaan novel ni selama 2 hari. dan sy sukakan perjalanan cinta Maira dan Fansuri. walau terpisah beribu batu, dgn izin Allah, mereka bersatu juga. banyak pengajaran sy pelajari spt yakin dgn qada' dan qadar Allah serta bnyk lg.

  puan, hasilkanlah karya spt ini lagi, sy x sabar menunggu karya puan yg seterusnya. sy sgt2 sukakan karya puan. terimakasih. salam.

  ReplyDelete
 3. salam sayang kepada pembaca semua.sokongan anda amat saya hargai. untuk pengetahuan pembaca semua saya akan hadir dengan cerita yg lebih menarik utk novel yg kedua nanti.tajuknya "Cahaya Cinta Nur". selamat membaca dan terhibur. Sebenarnya tajuk ini tak tahu lagi dipersetujui oleh Alaf 21 atau tidak.Tapi sementara itu saya guna dahulu tajuk ini. Sila layan..... Cahaya Cinta Nur.

  ReplyDelete